Opbevaring Sjælland

Lagerhotel

Continental Removal tilbyder enhver form for opbevaring i opvarmet og tyverisikret lagerhal.
Indbo, der skal opbevares, pakkes i minicontainere og køres direkte til vores lagerhal.


Som bevis for modtagelsen af dit/Jeres indbo, udsteder vi et opbevaringsbevis.

 

I forbindelse med opbevaring af indbo er det vigtigt, at overveje forsikringsforholdene for indboet.
Normalt er indboet dækket af din/Jeres egen indboforsikring, selvom det står til opbevaring uden for hjemmet.

 

Sikker opbevaring til erhvervslivet

Når du ønsker sikker opbevaring, er vi de rette at kontakte. Hos Continental Removal har vi stor erfaring på området og derfor kan vi undgå problemer, inden de opstår. Du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der både giver dig høj sikkerhed, god service og fordelagtige priser.

 

Igennem en god kommunikation imellem os og kunden sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet. Vi bygger vores succes på tilfredse kunder og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at tingene er mere end blot i orden.

 

Opbevaring med tyverisikring

Hos Continental Removal tilbyder vi enhver form for opbevaring i opvarmet og tyveri sikret lagerhal. Vores store erfaring på området gør os til førende indenfor vores felt. Igennem tiden har vi varetaget utallige opgaver for erhvervslivet i Næstved, Roskilde, Køge, Stor København og resten af Sjælland til kundernes tilfredshed. Kontakt os pr. mail, på telefon, eller besøg os personligt for en snak om dine muligheder.

 

Kontakt Continental Removal

Ønsker du, at vi kommer til dig, kan du få besøg af en af vores engagerede medarbejdere, der kan hjælpe dig med at danne det rette overblik.

 

32 50 14 52 |  fe@continentalremoval.dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig!