Erhvervsflytning kræver erfaring

Vi har mere end 17 års erfaring med erhvervsflytning. Det betyder, at vi kan undgå problemerne før de opstår. Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til til det ønskede og det er til en fordelagtig pris.

 

Vores store erfaring gør, at vi kan klare alle flytninger, selv større opgaver, som eksempelvis domicil flytninger, hurtigt og effektivt. Det betyder at du ikke betaler for mere end de arbejdstimer der bliver lagt i det, og med vores effektivitet er det din fordel. Med stor erfaring og evnen til at følge med lovgivningen er vi oplagte at kontakte og en sikker partner i en broget branche.


Erhvervsflytning til kundens bedste

Da vi sætter en ære i veludført arbejde, og ved at tilfredshed fra vores kunder er grundlaget for vores succes, skaber vi en god atmosfære og sikrer os at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.
Igennem tiden har vi serviceret utallige kunder fra Næstved, Roskilde, Køge, Storkøbenhavn og resten af Sjælland, men uanset hvor du er fra i landet, er du velkommen til at kontakte os for et godt tilbud.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomhedsflytninger

Continental Removal tilbyder alle former for kontor- og virksomhedsflytninger.
Flytningen tager udgangspunkt i et besøg af en af vore medarbejdere, der herefter udarbejder et skriftligt tilbud.

 

Typiske eksempler på erhvervsflytninger er:

  • Flytning af hele virksomheden fra en adresse til en anden adresse
  • Interne kontorflytninger
  • Relocation af kontorer (d.v.s. ned og ud pakning af mapper, bøger, arkiver m.v. med fuld genetablering af reoler/arkiver, så kontoret hurtigt igen er funktionsdygtigt)